Головна » 2012 » Октябрь » 9 » Стрес - дуже небезпечна річ
22:32
Стрес - дуже небезпечна річ

Сьогодні реалії життя постійно прагнуть зіпсувати нам настрій, а ще гірше - створюють стресові ситуації. Давайте разом долати негативні емоції і перешкоди, щоб вони не переросли в стреси. У кожного є свої "рецепти" і "секрети", які допоможуть іншим.

_________
Дійсно, стрес - дуже небезпечна річ. Від нього ніхто не застрахований. Кожному доводиться пережити важкі часи... Та ні в якому випадку не можна допустити, щоб стресовий стан викликав депресію! 
Не оминуло нещастя і мене... Я дуже переживала, частіше почало виникати бажання побути на самоті, замкнулася у собі. Страждала сама, а пізніше зрозуміла, що через мене страждають чоловік і діти. Розуміла ситуацію, але нічого не могла зробити із собою.
Та одного дня по телевізору випадково побачила передачу про молодих людей-інвалідів, які без ніг та з купою хвороб раділи життю, самі робили його активним і насиченим позитивними подіями. Мені стало соромно за себе, за свою поведінку... Саме тоді я сказала собі:"Досить!". І з того дня моє життя почало повертатися у нормальне русло. З тих пір кожну подібну ситуацію порівнюю з тим випадком. Залишитися калікою - ось трагедія, ось проблема! А мої неприємності - це справжня дрібниця! У такому порівнянні ховається велика сила, яка допомагає долати труднощі. Ніколи не падайте духом! Не існує нічого такого, з чим би людина не могла впоратися.




Категорія: Долаємо стреси і поганий настрій... | Переглядів: 814 | Додав: Tetjana